Certificering

Wanneer u kiest voor Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy, kiest u voor een taxateur in bedrijfsmatig en grootzakelijk vastgoed met de juiste certificering voor uw taxatie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat een erkende makelaar-taxateur hen voorziet van professioneel advies en hoogwaardige taxatierapporten.  

Al onze taxaties in bedrijfsvastgoed verlopen volgens de richtlijnen van het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze taxatierapporten zijn zorgvuldig opgesteld, met een uitgebreide beschrijving van het gewaardeerde object en een waardebepaling onderbouwd met voldoende referenties. Ongeacht of het gaat om een relatief eenvoudige taxatie onroerend goed of een complex vastgoedvraagstuk. Daarnaast is ons taxatiebureau lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, de NVM U.A..  

RICS 

Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy is aangesloten bij het internationale, onafhankelijke Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). RICS is een vastgoedautoriteit die op komt voor het algemeen belang van de vastgoedsector aan de hand van drie belangrijke pijlers: vakbekwaamheid, kwaliteit en integriteit. Een lidmaatschap bij het RICS is dan ook een erkend keurmerk van professionaliteit en te herkennen aan de afkorting MRICS achter de naam van de taxateur. 

Onze taxaties in bedrijfsvastgoed verlopen altijd volgens de International Valuation Standards (IVS), een internationale taxatiestandaard. Deze International Valuation Standards zijn overgenomen in het zogenaamde ‘Red Book’ van het RICS. 

NRVT 

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) dient als een belangrijk kwaliteitskeurmerk binnen de vastgoedwereld. Gekwalificeerde taxateurs die ingeschreven staan bij het NRVT handelen naar erkende gedrags-/beroepsregels en richtlijnen. Zo kunt u er altijd van uitgaan dat een Register-Taxateur bedrijfstaxaties objectief en onafhankelijk uitvoert. Het NRVT ziet toe op de onafhankelijke, integere en kwalitatieve werkwijze van haar Register-Taxateurs. 

NVM 

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) behartigt de belangen van zo’n 4.500 makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Naast belangenbehartiging profiteren leden ook van vakinhoudelijke ondersteuning en toegang tot waardevolle transactiegegevens. Bij het doorlopen van taxatie en consultancy trajecten zijn deze gegevens van grote toegevoegde waarde.  

Wanneer een taxatiebureau is aangesloten bij het NVM betekent dat in feite ook dat de taxateur een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening nastreeft. Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy zet zich binnen de vereniging actief in voor het ontwikkelen van de branche.  

Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy is aangesloten bij de belangrijkste nationale en internationale brancheorganisaties. Wij beschikken over alle kennis en de juiste certificering om u op een vakbekwame en onafhankelijke manier bij te staan bij een taxatie onroerend goed of vastgoedvraagstuk. Maak een vrijblijvende afspraak om te zien wat we voor u kunnen betekenen. 

Neem vrijblijvend contact op