Taxatie bedrijfspand

Taxeren is een vak apart, vinden wij bij Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy. Vandaar dat vastgoedtaxaties de kern vormen van onze bedrijfsactiviteiten. Binnen Hopman & Schreuder zijn de activiteiten van Bedrijfshuisvesting en Taxaties gescheiden. Wij focussen ons daarbij op onze specialiteit: taxaties van bedrijfsmatig vastgoed en bijzondere objecten in de provincie Zuid-Holland. Vanwege onze jarenlange ervaring met vastgoedtransacties in de regio Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer, kunnen wij een betrouwbare en reële taxatie garanderen.

Wanneer is de taxatie van een bedrijfspand nodig? 

De taxatie van een bedrijfsobject is in veel situaties belangrijk of zelfs verplicht. Neem bijvoorbeeld: 

  • De aan- of verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed 
  • Het verkrijgen van een financiering voor een bedrijfspand bij de bank 
  • Het bepalen of herzien van de huurprijs of WOZ-waarde 
  • Waardering ten behoeve van de jaarrekening 
  • Het bepalen van de waarde van een bedrijfsmatig bouwproject 

 En zo kunnen we nog veel meer situaties bedenken waarin de taxatie van een bedrijfspand een verstandige of zelfs essentiële keus is. Wat de reden voor een taxatie ook mag zijn, onze erkende taxateurs voorzien u graag van professioneel advies en een hoogwaardig taxatierapport. 

Bedrijfstaxaties door een vakbekwame en onafhankelijke taxateur 

Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy staat voor kwaliteit. Vandaar dat onze taxaties in bedrijfsmatig vastgoed altijd verlopen volgens de hoogste nationale en internationale richtlijnen. Wij staan ingeschreven bij het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Nederlands 
Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ook is ons taxatiebureau lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) Dit betekent dat u altijd wordt bijgestaan door een erkende taxateur, die beschikt over de juiste certificering.

Onze taxatierapporten worden door een gecertificeerd taxateur zorgvuldig opgesteld en toegespitst op het doel van de taxatie. We behandelen het taxatie object uitvoerig en onderbouwen de taxatie met voldoende referenties. Bij Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy bent u verzekerd van een volledig en waarheidsgetrouw taxatierapport. 

Ontvangt u graag meer informatie over onze bedrijfstaxaties en werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze erkende taxateurs helpen u graag bij de juiste taxatie van een bedrijfspand. 

Neem vrijblijvend contact op