Vastgoed consultancy

Loopt u vast op een bedrijfsmatig vastgoedvraagstuk? Laat u bijstaan met professionele en onafhankelijke vastgoed consultancy door een erkend makelaar-taxateur. Met ruim 30 jaar ervaring in bedrijfsmatig onroerend goed, zijn wij de ideale partner om u verder te helpen.  

Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy heeft kennis van vele deelsegmenten uit de vastgoedmarkt. Wij hebben met name veel vastgoedtrajecten doorlopen binnen de regio Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer. Bent u op zoek naar advies en begeleiding rondom bedrijfsmatig vastgoed in de provincie Zuid-Holland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Professioneel en onafhankelijk advies 

Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy heeft niet alleen nationale en regionale marktkennis, maar kan u ook op bouwkundig, juridisch en fiscaal gebied bijstaan. Onze onafhankelijke vastgoed consultancy kan van groot belang zijn in de volgende situaties: 

  • Bedrijfstaxaties, aan-/verhuur en aan-/verkoop van bedrijfsmatig vastgoed 
  • Bedrijfsuitbreiding, nevenvestiging en bedrijfsverhuizing 
  • Bedrijfskrimp met deelverhuur en outsourcing 
  • Herontwikkelingslocaties voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, provincies, beleggers, banken en pensioenfondsen. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u op de vastgoedmarkt kan bijstaan met de juiste kennis en het juiste advies? Met ruim 30 jaar ervaring in de Zuid-Hollandse vastgoedwereld is Hopman & Schreuder uw ideale partner. Onze professionele en onafhankelijke adviseurs voorzien u graag van strategische vastgoed consultancy rondom bedrijfsmatig onroerend goed. 

Neem vrijblijvend contact op