Onze diensten

Bent u op zoek naar een erkende partij die de taxatie van een bedrijfspand kan uitvoeren? Of heeft u juist behoefte aan een specialist op het gebied van vastgoed consultancy? In beide gevallen staat Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy graag voor u klaar!

Onze taxateurs beschikken over de juiste kennis en certificering. Ook beschikken wij over ruim 30 jaar ervaring op de nationale en regionale vastgoedmarkt. Met name de vastgoedmarkt in de provincie Zuid-Holland is bekend terrein. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer zijn wij veel actief in de regio Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer.  

Door met Hopman & Schreuder Taxaties & Consultancy in zee te gaan haalt u gegarandeerd een vastgoedexpert in huis. Wij leveren taxaties voor zowel particulieren, banken als de overheid voor zowel de bedrijfsmatige als de grootzakelijke markt. Indien nodig werken we samen met gekwalificeerde collega taxateurs om aan uw wens of specifieke vastgoedvraagstuk te voldoen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Klik dan hierboven op de dienst die op uw situatie van toepassing is. Liever direct contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook! Onze experts staan u graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen (+31 (0) 79 342 87 77), te mailen (info@hopmanschreuder.nl) of vul ons contactformulier in. 

Neem contact op